Help jij ons bij onze nieuwe baasjes te komen?

[vc_row full_width=”stretch_row” min_height=”700px” css=”.vc_custom_1489567963934{padding-top: 20px !important;background-image: url(https://www.dutchpixel.nl/wp-content/uploads/2016/02/header_background.jpg?id=4209) !important;}” el_class=”welkom”][vc_column width=”1/2″][postgallery_image data_source=”data-1″ attached_id=”4559″ null=”” content_type=”image” width=”500″ height=”333″ align=”aligncenter” navigation=”leftrightonly”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1489568153714{padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;background-color: #ffffff !important;}”][vc_custom_heading text=”Vluchtbegeleider gezocht!”][vc_column_text]Wij zijn zo dankbaar dat we een tweede kans in Nederland krijgen. Wil jij onze vluchtbegeleider zijn? Het kost je niets extra’s. En stichting Wereldhonden helpt je met ons inchecken.

We zwierven in het zuiden van Griekenland langs de gevaarlijke wegen. Een dierenbeschermer redde mij, mijn mama en zusjes van de straat. We zijn nu veilig in een asiel, maar het voedsel is hier slecht, de ruimte is te klein en krijgen nauwelijks aandacht. Daarom zijn we zo blij dat we naar onze nieuwe baasjes in Nederland mogen. Helpen jullie mee door onze vluchtbegeleider te zijn?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Wat houdt het in?

  • De 2 honden die klaar zijn voor hun reis naar Nederland worden door onze partners in het buitenland naar de luchthaven van vertrek gebracht.
  • Stichting Wereldhond helpt bij het inchecken van de honden en overhandigen u het paspoort en de bijbehorende papieren, waarna u uw handen vrij heeft en van de vlucht kunt genieten.
  • Op de luchthaven van aankomst (in bijna alle gevallen Amsterdam-Schiphol) wacht u tot de hond bij u in de bagagehal gebracht wordt en, na het passeren van de douane staat een vrijwilliger van stichting Wereldhonden u op te wachten om de 2 honden van u over te nemen.
  • Indien u uitgekozen wordt als vluchtbegeleider van deze 2 honden. Krijgt u een fotoshoot t.w.v €225 cadeau namens Dutch Pixel. Via de link “Portfolio” kunt u de foto’s zien die Dutch Pixel gemaakt heeft. Omdat een van de honden bij de eigenaar van Dutch Pixel gaat wonen is deze speciale actie bedacht.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Wie boekt de hondentickets?

Stichting Wereldhonden zal aan de hand van uw reisgegevens de hond(en) bijboeken op uw ticket. Ook is het mogelijk de hond(en) tijdens uw verblijf in het buitenland bij te boeken op uw ticket.[/vc_column_text][vc_column_text]

Wat zijn de kosten?

Alle kosten die verband houden met het vervoer van de honden zijn voor rekening van de stichting. 

Voor u zijn er dus geen extra kosten aan verbonden. 

[/vc_column_text][vc_btn title=”Ik wil graag vluchtbegeleider zijn voor deze 2 honden” color=”turquoise” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.dutchpixel.nl%2Faanmelden-vluchtbegeleider%2F||target:%20_blank”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”4579″ img_size=”full” css=”.vc_custom_1489568818848{padding-top: 40px !important;}”][vc_btn title=”Ik wil ook een hond een tweede kans geven” color=”turquoise” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.wereldhonden.nl%2Fhond-adopteren||target:%20_blank” css=”.vc_custom_1489570465852{margin-top: 20px !important;}”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Hoe kan ik nog meer helpen?

Stichting Wereldhonden zet zich in voor zwerfhonden in het buitenland!
Voor velen van hen zoeken we geschikte baasjes in Nederland.

Ook financieren we sterilisaties en medische zorg ter plekke om zo het leed te verzachten voor de honden die niet naar Nederland kunnen komen.

Hoe kunt u ons helpen?
Wilt u een hond adopteren? Zet u zich graag in als vrijwilliger?
Of misschien doet u liever een donatie?
Alle hulp is van harte welkom.

Samen kunnen we het verschil maken.
Bedankt en een poot namens onze wereldhonden!

[/vc_column_text][vc_btn title=”Ik wil meer informatie over stichting Wereldhonden” color=”success” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.wereldhonden.nl%2F||target:%20_blank” css=”.vc_custom_1489570495327{margin-top: 20px !important;}”][vc_single_image image=”4588″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://www.wereldhonden.nl/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row]