Over mij

Over mij

Mijn naam is Nancy Kombrink-Meijer en ik ben een enthousiaste fotograaf. Met veel passie en liefde voor mensen. Natuurlijk ben ik professioneel, maar ik probeer van elke shoot altijd het beste en leuke te maken.

Daarnaast ben ontzettend creatief en heb eigenlijk altijd wel een idee of een oplossing. Altijd probeer ik te genieten van wat wél kan, en zoek ik naar mogelijkheden.

En de shoots waar ik het meest enthousiast van wordt zijn die als mensen ontroerd worden van mijn foto’s. Puur omdat ik die momenten voor ze heb vastgelegd op foto’s. Maar ook de momenten dat mensen erachter komen dat ze eigenlijk wél fotogeniek zijn, of een mooie kant van zichzelf ontdekken vind ik ook echt zo gaaf! Soms roepen mensen ineens, ohhhh eigenlijk heb ik wel mooie ogen zeg. Van die momenten geniet ik intens

Dit natuurlijk naast de momenten dat ik de liefde mag vastleggen. Liefde…..het heeft eigenlijk geen woorden nodig. Want de chemie is vaak al zichtbaar op de foto’s. Of mensen nu voor het eerst gaan trouwen of al 40 jaar getrouwd zijn.

Mijn kwaliteiten

Een van mijn sterke punten is dat ik naast dat ik geruisloos ben ook vaak onzichtbaar ben. Daarom is het voor mij altijd een groot compliment als ik achteraf van mensen vol verbazing hoor dat ze niet eens gemerkt hadden dat ik er was.

Een van de grootste complimenten kwam van een bruidspaar toen we nog even contact hadden na de bruiloft. Ze vroegen me: “of ik toevallig nog wat foto’s had gemaakt van de kerkdienst”.  dat ze mij nergens gezien hadden. Dus toen ik ze achteraf de foto’s liet zien waren ze vol verbazing. Dit terwijl ik toch echt redelijk wat had rondgelopen tijdens de dienst, en alle belangrijke momenten had vastgelegd. Voor mij is het heel simpel en zegt het veel over mijn werkwijze. De dingen die ik fotografeer, of het nu een bruiloft of een groot event is draaien niet om mij. Maar om het bruidspaar, het event of wat dan ook. Natuurlijk helpt het ook dat ik maar 1.66m lang ben 😉

Mijn werkwijze

Ik probeer altijd zo min mogelijk te regisseren, en alles zoveel mogelijk als een documentaire vast te leggen. Gewoon puur en zoals de dingen gebeuren. Natuurlijk zal ik op de momenten dat het nodig is dingen aansturen.

Wordt je enthousiast van mijn foto’s? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Graag leg ik jouw moment vast op beeld.

Main menu
×
Heb je vragen? Stuur mij een berichtje via Whatsapp. Ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk!